Želim vam dati kratku obavijest o pozitivnim učincima terapije kod mog autističnog 10-godišnjaka. Povećala se učestalost dvosmjerne komunikacije (do sada smo samo mi bili ti koji smo inzistirali na razgovoru) i koja se ne odnosi samo na njegove potrebe nego i na neke finije detalje svakodnevnog života. Rečenice su mu bolje gramatički strukturirane (npr. padeži). Također, stvari koje su mu neugodne (npr. rezanje noktiju) se mogu lakše "izpregovarati" s njim uz manje drame nego prije. - Lijepi pozdrav od mame M.B. (za E.B.)

M.B.

eO2 je za SVAKU preporuku! Tko jos nije probao kakav je osjecaj i kakvi su benefiti terapija Kisikom u njihovim Hiperbaricnim komorama - toplo savjetujem. I uz to jos su dodali i terapiju infracrvenim svjetlom i Krioterapije koje su na samom vrhuncu u svijetu kada govorimo o terapijama za OPORAVak, energiju, dugovjecnost, i opcenito dobrostanje organizma! Ako ste trazili nesto sto ce vam uciniti vecu razliku u kvaliteti vaseg zivota i zdravlju, ne trazite dalje - te tri terapije u e02 centru su trenutno sami vrh! I neznam nikoga u Hrvatskoj i sire da nudi sve te tri terapije u svojim prostorima po tako pristupacnoj cijeni i u takvom ugodnom okruzenju! Da li ste profi sportas - netko tko zeli bolje zdravlje - ili netko kao ja tko hoce zivjeti jakoo dugo, ovo bi trebao postati neizbjezan dio vase rutine. Svako dobro i svaka preporuka.

V. G.

Odlučila sam koristiti  barokomoru iz znatiželje. U početku sam osjećala strah od zatvorenog prostora, što mi je osoba koja se brinula o meni pomogla da ga savladam. Nakon nekoliko tretmana, osječala sam opće poboljšanje organizma. Više energije, manju ukočenost kostiju, bolja koncentracija. Hvala ljubaznom osoblju.

B. L.

Kao dugogodišnji dijabetičar sa komplikacijama na nogama: dijabetičko stopalo, neuropatija, celulitis, amputiran mi je palac na lijevoj nozi.  Da bi rana što prije zacijelila, a iz ranijeg iskustva, odlučio sam koristiti barokomoru.  U početku noga mi je bila zbog slabe cirkulacije natečena i celulitisa tamno crvene boje. Nakon 10 tretmana stanje se bitno promijenilo, oteklina i crvenilo se smanjilo. Isto tako ukupan osječaj organizma je poboljšan. Osoblje vrlo pristupačno i ljubazno. Odlučio sam u dogledno vrijeme svakako ponoviti tretman.

M. L.

Izrazito sam zadovoljna. Bez dugog čekanja na termin. Svi djelatnici su jako ljubazni i profesionalni. Preporučujem svima od ❤️

S.D.

Koristio sam prirodnu terapiju kisikom, ukupno 12 tretmana u intervalu 2-3 puta tjedno, Prije svega sam osjetio bistrinu u pogledu i mislima, osjećaj više prisutnosti i mirnoće a na treninzima sam podigao tempo i brzinu izvedbe te sam se osjećamo više odmorno kroz cijelim dan. Generalno, ispravno disanje i prirodne terapije kisikom smatram portalom za podizanje vitalne energije i kvalitete života. Zahvaljujem Ivanu na pozivu i dragom osoblju na vođenju u nove mogućnosti osobnog razvoja.

T.J.

„Nakon boravka, primijetila sam da se osjećam energičnije i vitalnije te poboljšanje u općem stanju zdravlja. Cijeli proces boravka bio je ugodan i profesionalan. Okruženje je opuštajuće, a eO2 osoblje je bilo predano pružanju vrhunske skrbi. Toplo preporučujem eO2 i terapiju u baro komori svima koji traže holistički pristup poboljšanju zdravlja i povećanju energije.“

I. J.

Zahvaljujem se na kvalitetno pruženoj usluzi kod korištenja Vaših tretmana, Barokomora i tretmani pomlađivanja. Uživao sam u tretmanima te sam iste preporučio svojoj rodbini I prijateljima. Već se sada veselim korištenju Vaših usluga u skorijoj budućnosti.

I. G.