O nama

Najnovije tehnologije s prirodnim pristupom

U EO2 kombiniramo najnovije tehnologije s prirodnim pristupom kako bismo vam pomogli postići optimalno zdravlje i vitalnost. Bez obzira jeste li sportaš koji želi poboljšati svoju izdržljivost, osoba koja se oporavlja od ozljede ili jednostavno želite osjećati se bolje u vlastitoj koži, EO2 je tu da vas podrži.

Pridružite nam se u putovanju prema boljem zdravlju i vitalnosti. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama i rezervirali svoj termin.

EO2 poliklinika
za zdravlje i vitalnost

U EO2 kombiniramo najnovije tehnologije s prirodnim pristupom kako bismo vam pomogli postići optimalno zdravlje i vitalnost. Naše usluge uključuju:

Terapija kisikom (HBOT): Hiperbarična oksigenacija (HBOT) je inovativna terapija koja vam omogućuje da duboko udahnete čisti kisik pod povećanim tlakom. Ova terapija može poboljšati oporavak, potaknuti regeneraciju stanica i pomoći u brojnim zdravstvenim problemima.
Terapija crvenim svjetlom: Terapija crvenim svjetlom koristi specifične valne duljine svjetla kako bi potaknula procese obnove stanica, smanjila upalu i poboljšala kožno zdravlje. Ova terapija je iznimno popularna za poboljšanje kože, smanjenje ožiljaka te ublažavanje bolova i upala.
Krioterapija: Krioterapija je terapija hladnoćom koja pomaže smanjiti upalu, ublažiti bol i potaknuti opuštanje mišića. Naša moderna kriokapsula pruža vam brzu i učinkovitu terapiju hladnoćom koja će vas osvježiti i revitalizirati.

Zatražite savjete za
prilagođen tretman

Prije svakog ciklusa terapija, nakon uvida u opće stanje zdravlja i prema namjeni i svrsi terapije, određuje se individualni protokol korištenja i trajanja tretmana.

Različita osobna stanja različite potrebe zahtjevaju različiti program koji može varirati od 45 do 90 minuta po jednom tretmanu, koji se može provoditi prema rasporedu od jednog do četiri tretmana tjedno od minimalno pet pa do 30 i više tretmana za koje smatramo da će donijeti optimalni rezultat prema dosadašnjim spoznajama i znanstvenim istraživanja u radu s hiperbaričnim komorama.

Savjetovanje: Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju za individualno savjetovanje. Razgovarat ćemo s vama o vašim zdravstvenim ciljevima i pružiti vam personalizirane smjernice za najbolje rezultate.

Nalazimo se na adresi Radnička cesta 1A, 10 000 Zagreb, i uvijek smo spremni pružiti vam najbolju skrb za vaše zdravlje i dobrobit.

Zatražite poziv za:

besplatne konzultacije