• by maja
  • 30 lipnja, 2024
  • 0

Došla sam u EO2 nakon potrage za terapijama kisikom u hiperbaričnoj komori o kojima sam se dugo informirala i prikupljala iskustva ljudi koji su prolazili terapije u barokomori zbog ozbiljnih zdravstvenih stanja.

Moja glavna motivacija za terapije kisikom u hiperbaričnoj komori bilo je loše energetsko stanje organizma, umor, iscrpljenost, manjak koncentracije i nemogućnost da se regeneriram snom, odmorom, detoksom, fokusom na prehranu i drugim metodama.

Na terapije sam krenula u periodu koji mi je poslovno bio iznimno zahtjevan, u najintenzivnijem dijelu rada na jednom važnom projektu.

Na preporuku iznimno podržavajućeg i stručnog tima EO2 Centra krenula sam na seriju terapija u baričnoj komori. Tim Centra prilagođavao se vremenu mog nemogućeg rasporeda i bio voljan omogućiti mi terapije u ranom jutarnjem terminu kako bih se energizirala i regenerirala za zahtjevne izazove koji su me čekali.

Sam učinak terapije trajao je puno duže nego sam se nadala, posebice sam to osjetila u dijelu bolje koncentracije, pozitivnjeg faktora volje i boljeg raspoloženja.

Paralelno s terapijama imala sam nezgodu u kuhinji te sam opekla ruku dubokom opekotinom. Kako terapija u barokomori utječe na bolju regeneraciju tkiva tako je duboka opekotina na očigled nestajala i zacijeljivala se te je sada ostao samo nešto pigmemtiziraniji znak na koži koja je posve zacijelila.

Zahvalna sam na podršci, ljubaznosti i stručnosti EO2 tima te iskreno preporučujem ovo iskustvo svima, ne samo onima kojima je to propisana terapija nego svima koji žele dodatni prirodni stimulans za unapređenje kvalitete življenja.